Yritys

TJH Promotions Oy

Olemme luova ja innovatiivinen tuotannon ja maahantuonnin osaaja sekä markkinoinnin ja myynninedistämisen kampanjatoimisto. Meiltä saat niin promootiotuotteet kuin asiakaslahjat ja mainoslahjatkin.

Tuotevalikoimamme kattavat tunnettujen brändien mallistoja, ja lisäksi valmistamme asiakkaan omalla tuotemerkillä varustettuja tuotteita kuten mainostekstiilejä, työvaatteita sekä erilaisia jakotuotteita (muistitikut, kaulanauhat, kynät). Tarjoamme kustannustehokkaita ja tuloksellisia kampanjatoteutuksia useille eri toimialoille, yrityksille sekä tapahtumamarkkinointiin. Olemme luotettu yhteistyökumppani vähittäismyyntiketjuille, julkishallinnolle sekä tunnetuille kansallisille ja kansainvälisille yrityksille.

Promotion Concept

Meitä voi kutsua kampanjatoimistoksi, joka tarjoaa ratkaisuja, jotka vaikuttavat suoraan asiakkaiden ja kuluttajien muodostamaan mielikuvaan tuotemerkistä. Tuotamme asiakkaan arvopohjan mukaisia konsepteja ja palveluja.

Avullamme saat helposti ekologiset, sertifioidut ja yrityksen markkinointiviestintää tukevat tuotteet: asiakaslahjat, promootiotuotteet sekä muut mainoslahjat ja jakotuotteet, kuten kestokassit, heijastimet ja kaulanauhat. Tarjoamme mielellämme ideointiapua juuri sinun yrityksellesi, yhteisöllesi tai tapahtumallesi sopivien markkinointituotteiden löytymiseksi tai kampanjoiden luomiseksi.

Missiomme ja visiomme

Autamme löytämään yrityksenne näkyvyyden, markkinoinnin ja myynnin tueksi hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia markkinointituotteita. Missiomme on palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti ja korkeatasoisesti sekä pyrkiä edistämään tämän liiketoimintaa. Toimimme ilman välikäsiä ja reagoimme näin nopeasti.

Tavoitteenamme on olla lähivuosina kotimainen markkinajohtaja yritysten brändien rakentamisessa ja sitä tukevien palvelujen ja tuotteiden myynnissä. Toimimme yhteiskuntavastuullisesti ja eettisyys on yksi yritystoimintamme perusperiaatteista. Vaadimme tehtailta, joiden kanssa teemme yhteistyötä BSCI sertifikoinnin, sekä uusilta yhteistyökumppaneilta myös Sedex-auditoinnin.

 

Promotion Concept -tiimi töissä toimistolla Pasilassa

Tiimimme palvelee sinua mielellään kaikissa markkinointituotteiden valintaan liittyvissä kysymyksissä.

Kati Verto / Promotion Concept

Myynti: Kati Verto
+358 40 569 6662
kati.verto@promotionconcept.fi

Tuua Hakola / Promotion Concept

Toimitusjohtaja: Tuua Hakola
+358 50 511 8418
tuua.hakola@promotionconcept.fi